ONS VERHAAL

Erwin Warby heeft een passie voor kniptechnieken die zichtbaar verschil maken. Met name in krulhaar ontdekte Erwin een behoefte aan de juiste kniptechnieken. “Veel krullenbollen denken ,ten onrechte, dat de eigen natuurlijke krullen niet mooi gedragen kunnen worden.” 35 jaar kapperservaring en 1,5 jaar intensieve focus op krulhhaar bracht ons de oplossing. “Dat wil Ik ook……..”

Bij Warby horen we dat iedere dag van kappers en consumenten. Daarom gaat Warby collega kappers trainen en certificeren. Graag delen we ons succes en technieken met vakgenoten die ook enthousiast worden van mooie natuurlijke krullen en geweldige kniptechnieken.

Kappers kunnen zich uiteraard reeds aanmelden via de website van Curls By Warby en via de ASK Academy in Werkendam.

Met elkaar bouwen we aan een netwerk van enthousiaste krullenkappers. We benutten de kansen in de markt door ons te profileren als krullenspecialist en maken onze beloften telkens waar.Intensieve samenwerking met Schwarzkopf-professional maakt het mogelijk om sneller een kwalitatief netwerk van kappers te creëren. Van waaruit gezamenlijk ook nieuwe initiatieven ontwikkeld kunnen worden.

Let’s make curls great!